top of page
Vintage Music Store

om MUSE DESIGN

Muse Design skaber originale plakater med substans, der inspirerer og opfordrer til samtale, leg og læring. Vi sælger kun egne originale designs.

Muse Design er et splinternyt brand fra 2020, og vi tilføjer løbende nye plakat-kollektioner. Følg os på Facebook eller Instagram hvis du vil se vores nyheder, og skriv gerne hvis du har idéer eller input. 

Muser med mission

Navnet 'Muse Design' refererer til de ni muser fra græsk mytologi. Muserne er gudinder for inspiration, og repræsenterer hver deres litterære genre, videnskab eller kunstform. I dag bruges ordet 'muse' typisk om en person, der inspirerer.

Vores mission er at inspirere og opfordre til at dyrke det, du brænder for. Vi stræber efter at tænke mening og klassiske referencer ind i vores designs, så de ikke kun pynter, men også giver beskuerne noget at tænke over eller tale om.

muserne.png

Hvem er vi

Muse Design er et brand skabt af Emily og Martin, der har baggrund indenfor design, filosofi, musikbranchen og innovation. Vi er altid interesserede i input, så send os gerne en mail på info@musedesign.dk.

bottom of page