Ofte stillede spørgsmål

Hvordan bytter eller returnerer jeg en vare?


Du har 14 dages returret fra den dag du modtager plakaten. Hvis du gerne vil bytte eller returnere din vare, kan du skrive til os på info@musedesign.dk.
Leverer I til adresser uden for Danmark?


Indtilvidere leverer vi kun til adresser i Danmark. Du er velkommen til at skrive til os alligevel, hvis du har en særlig forespørgsel, så ser vi på det.
Kan jeg få plakaten i en anden farve/størrelse?


Da vi er en lille nystartet butik sælger vi kun vores designs i en størrelse og farve. Vi vil gerne kunne tilbyde flere størrelser snarest muligt, og du er meget velkommen til at skrive til os, så vi ved, hvilke størrelser og farver der er efterspørgsel på.
Hvem står bag Muse Design?


Muse Design er ejet af Emily og Martin og hører under det danske idébureau Nous Ideas på Østerbro. Vi er altid til at komme i kontakt med - bare skriv til info@musedesign.dk eller besøg www.nousideas.com
Laver I designs på bestilling?


Vi laver gerne designs på bestilling i større skala, til fx virksomheder eller skoler. Skriv til info@musedesign.dk for at høre nærmere.
Hvordan er kvaliteten på plakaterne?


Plakaterne er trykt på 250g silk papir, og er derfor holdbare og krøller ikke så let. Plakaterne er trykt på et svanemærket trykkeri i Danmark.
Følger der rammer med?


Det er ikke muligt at købe rammer hos os. Vores plakater findes kun i standard størrelser (50x70cm og 40x50cm) som kan fås i de fleste butikker.
Hvilken type levering tilbyder I?


Vi leverer til din hjemadresse eller til din nærmeste GLS pakkeshop. Hvis du har særlige ønsker til hvilken GLS pakkeshop, du vil have leveret til, kan du tilføje dette som bemærkning til din bestilling. Find din nærmeste GLS pakkeshop her.
Hvorfor er plakaterne på engelsk?


Selvom vi er et lille nystartet dansk firma, har vi internationale ambitioner. Vores musikplakater er på engelsk så de også kan sendes til udlandet. Vi bruger desuden 'b' i stedet for 'h' til musikteorien, da vi personligt altid selv bruger b og synes at dette er mest logisk. En sjov historie om hvorfor vi i Danmark skriver a-h-c-d-e-f-g istedet for a-b-c-d-e-f-g som resten af verden, skyldes en munks sjuskede håndskrift tilbage i middelalderen. Munken der skulle overlevere musikteorien fik ikke lukket sit 'b' helt i bunden, så det lignede at der stod 'h'.