top of page

Støt musikken på Black Friday

Vær med til at give musikken en hjælpende hånd på Black Friday, hvor Muse Design giver 20% af indtjeningen til musikundervisning for udsatte børn og unge.

Musik i Livet - sang.jpeg

Musik er fællesskab. Men i et 2020, hvor musiklivet er ude af takt, kan fællesskaberne bruge en hjælpende hånd. Derfor vil Muse Design i forbindelse med Black Friday donere 20% af indtjeningen på plakater og rammer i resten af november 2020 til ‘Musik i Livet’ - en musiklinje på Music Institute of Copenhagen, der tilbyder gratis musikundervisning til udsatte børn og unge.

Hos Musik i Livet vil man give udsatte børn og unge bedre betingelser for et succesfuldt liv. For her tror man på, at musikken styrker selvværd, social sammenhængskraft, og at børn og unge kan blive styrket fagligt.

Musik i livet - guitar.jpeg

Musik er et håb i livet. Det er samvær med andre mennesker. Det er fællesskab. Det er følelser. Det er ren og skær glæde for dem, der spiller det. Det er et sted, hvor du kan skabe dig en identitet og blive formet som menneske.

- Rasmus Obitsø, stifter af Music Institute of Copenhagen og Musik i Livet

Fra mandag d. 23 og resten af november 2020 vil Muse Design køre den alternative Black Friday kampagne, og sætte fokus på, at musiklivet igen skal blomstre på den anden side af corona krisen.

 

Vi håber, at vores musikelskende kunder vil tage godt imod initiativet om at vende Black Friday på hovedet og være med til at støtte et projekt, hvor musikken virkelig gør en forskel. Og så håber vi på, at vi alle snart kan få de musikoplevelser, vi savner så meget.

Køb din plakat i november og støt Musik i Livet med 20%
bottom of page